Choď na obsah Choď na menu
 


Brittany Byrnes

17. 9. 2009

Meno: Brittany Byrnes

Postava: Charlotte Wadsford

Dátum narodenia: 31.7.1987

Miesto narodenia: Austrália

Znamenie: Lev

Čo ju baví: miluje keramiku, od svojich 5 rokov navštevovala obchody s týmto tovarom

Objavila sa v mnohých filmoch, za ktoré si v roku 2005 vyslúžila nomináciu na najlepšiu herečku roka. Brittany je profesionálna tanečnica, ovláda jazz, tap a balet.

 

Filmografia:

Prasiatko Babe (1995)

Twisted Tales (1996)

When good ghouls go bad (2001)

Morské panny (2003)

Plávať proti prúdu (2003)

Little Oberon (2005)

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

BLEEEEEE

(Uhorka, 23. 3. 2012 13:43)

CHARLOTTE si uplne trapna a skareda a vobec sa mne a mojej kamaratke v tom filme vobec, vobec, vobec nepacis. Ty tam pre nas neexitujes ty traposka.!!!!!!!! FUJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uprimne

(Sisi, 17. 8. 2011 17:54)

uprimne .... ja ju nemam rada